To Master Easy Clean γίνεται «περιβαλλοντικά υπεύθυνο» – Dagiopoulos.gr

To Master Easy Clean γίνεται «περιβαλλοντικά υπεύθυνο»

 

Το Master Easy Clean, με πιστοποίηση Indoor Air Comfort® GOLD από την Eurofins ως Best–In-Class προϊόν στην κατηγορία του, που εκπληρώνει και το αυστηρό Γαλλικό πρότυπο Α+, σχεδιάστηκε για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους, εγγυώμενη ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα παρουσιάζουν ελάχιστες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) μετά τη βαφή.
Το Master Easy Clean είναι το Πρώτο χρώμα στην Ελλάδα με 2 νέες πιστοποιήσεις, V-Label & Redcert ² που το καθιστούν φιλικό προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους.
Οι πιστοποιήσεις  Redcert ² και Vegan του Master Easy Clean, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση Eurofins GOLD παρέχουν στο προϊόν τα εξής πλεονεκτήματα που μπορείτε να αναφέρετε στους πελάτες σας
  • Πλένεται πανεύκολα και αντέχει στη στίλβωση, το τρίψιμο & στο συχνό πλύσιμο (κατηγορία 1), με προηγμένη τεχνολογία κεραμικών μικροσφαιριδίων της 3Μ.
  • Είναι σχεδόν άοσμο με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές VOC μετά τη βαφή.
  • Είναι κατάλληλο για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.
  • Κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία του και ένα από τα φιλικότερα προϊόντα προς το περιβάλλον.
  • Έχει υψηλή καλυπτικότητα, χωρίς πιτσιλίσματα κατά την εφαρμογή.
  • Δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής και αντοχής semi matt επιφάνεια και χαρίζει την αίσθηση της καθαρότητας.
H υπεύθυνη περιβαλλοντικά εξέλιξη του Master Easy Clean επιτυγχάνεται μέσα από την αλλαγή που σημειώνεται στον τρόπο παραγωγής και απόκτησης των πρώτων υλών του προϊόντος, μία σειρά διαδικασιών που αφήνει χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα (Biomass Balance Approach) και πιο συγκεκριμένα:
  • Μειώνει τις εκπομπές COκατά 235kg ανά τόνο παραγόμενου προϊόντος
  • Αντικαθιστά έως και 68% ορυκτές Α' ύλες που απαιτούνται στην αλυσίδα παραγωγής του από ανανεώσιμη βιομάζα.
Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει σε νέα ανακυκλωμένη γκρι συσκευασία που αποτελείται από 46% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Γίνεται έτσι ένα προϊόν απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς παράγεται με γνώμονα τη διαφάνεια από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο της δημιουργίας του.

Με αυτήν την κίνηση, η οποία εντάσσεται στις υπόλοιπες υπεύθυνες πρακτικές και πρωτοβουλίες της εταιρείας, η KRAFT Paints κάνει ένα ακόμα καινοτόμο βήμα προόδου στην οικολογική καινοτομία και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.
Για την KRAFT Paints, το χρώμα - όπως και το φυσικό περιβάλλον - δεν παύει ποτέ να αποτελεί έμπνευση.
Προηγούμενο άρθρο Home Office : Πως θα διαμορφώσετε ένα zen γραφείο στο σπίτι
Επόμενο άρθρο Rasch Ταπετσαρίες