Δάπεδα Βινυλίου LVT – Dagiopoulos.gr

Δάπεδα Βινυλίου LVT

ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ LVT

Λύσεις LVT για όλους τους χώρους σε μια ευρεία ποικιλία χρωματισμών, ύφους και τιμής.

Αν θέλετε να ανανεώσετε τον εργασιακό ή τον προσωπικό σας χώρο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή απο βινυλικά δάπεδα, βινυλικές λωρίδες οι οποίες θα προσδώσουν στο περιβάλλον την πολυτελή εικόνα που επιθυμείτε.

Επίσης, ήδη πλέον πολλές επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να εξοπλίζουν τους χώρους τους με LVT δάπεδα λόγω του ότι τα χαρακτηρίζουν το στυλ και η ανθεκτικότητα και είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές.

Πλεονεκτήματα των LVT δαπέδων:

 ✔️Εύκολη εγκατάσταση 

Διατίθεται σε επιλογές με “click” ή κόλληση κάτω και η εγκατάσταση είναι πολύ πιο γρήγορη σε σύγκριση με το ξύλινο, το κεραμικό ή το πέτρινο δάπεδο.

Ένα χαμηλότερο προφίλ δαπέδου κάνει την ευκολότερη την εργασία, τα ανοίγματα της πόρτας και τις μεταβάσεις.

Τα LVT δάπεδα μπορούν να εγκατασταθούν πάνω σε υπάρχοντα υποστρώματα από κόντρα πλακέ ή σκυρόδεμα, εφόσον η επιφάνεια είναι επίπεδη, ομαλή και δομικά καλή.

✔️Ανταγωνιστική τιμή

Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα πολυτελή πλακάκια βινυλίου είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση στα υποκατάστατα προϊόντα δαπέδων, φέρνοντας πολυτελή σχέδια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οσό παχύτερο το LVT τείνει να βρίσκεται στο ανώτερο άκρο του εύρους τιμών, ώστε να αντιπροσωπεύει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα.

Ένα πλακάκι 5 χιλιοστών αποτελείται από ένα εντυπωσιακό προστατευτικό στρώμα 0,55 χιλιοστών για την προστασία του σχεδιασμού και την αύξηση της μακροζωίας του πλακιδίου.

✔️Καινοτόμος σχεδιασμός

Εκτός από το μάτι των ειδικών, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχωρήσετε τα LVT δάπεδα από τα ξύλινα.

Ο σχεδιασμός, η υφή και το φινίρισμα τους, τα καθιστούν άψογα.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από μοναδικά σχέδια βινυλίου για να διαλέξετε.

Τα μωσαϊκά και τα τετραγωνισμένα μοτίβα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σύμφωνα με τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

Η ανάμειξη πλακιδίων πολλαπλών σχημάτων και χρωμάτων, μπορεί να οδηγήσει σε μερικά ιδιαίτερα αποτελέσματα, ικανά να κερδίσουν τον θαυμασμό των πελατών ή των επισκεπτών σας.

 ✔️Ανθεκτικότητα

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά στιβαρά υλικά, τα LVT δάπεδα είναι φτιαγμένα για να αντέχουν τις πιέσεις ενός εμπορικού πολυσυχναστου περιβάλλοντος.

Tα LVT αντέχουν την υπερβολική χρήση και έχουν αντοχή στη φλόγα και στην έκθεση στην υγρασία.

Με πολλά σχέδια κατασκευασμένα από 100% βινύλιο, τα πολυτελή πλακάκια βινυλίου πληρούν τα πρότυπα των κτιρίων για εμπορικές εφαρμογές.

Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι πως είτε πρόκειται για οικιακή, είτε για εμπορική χρήση, τα LVT δάπεδα θα αντέξουν.

 ✔️Εύκολη αντικατάσταση

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ατυχήματα συμβαίνουν. Εάν ένα κομμάτι LVT υποστεί ζημιά, είναι πολύ πιο εύκολο να αντικατασταθεί.

Πωλείται σε μεμονωμένες συσκευασίες πλακιδίων σε αντίθεση με ρολό βινυλίου. Έτσι, η ζημιά σε ένα κεντρικό πλακάκι δεν είναι πλέον εφιάλτης.

Μπορείτε απλά να το αντικαταστήσετε, αντί να προσπαθήσετε να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε ολόκληρο το δάπεδο.

Προηγούμενο άρθρο Χαλαζιακά Δάπεδα
Επόμενο άρθρο Σειρά Προϊόντων Kerakoll Biocasa