Κεραμικό Διακοσμητικό Δάπεδο— Paint Plus Nikos G.Ntagiopoulos & Co EE

Κεραμικό Διακοσμητικό Δάπεδο

Το έτοιμο κεραμικό σταθεροποιημένο δάπεδο, είναι ιδανικό για όλους τους εξωτερικούς χώρους όπως αυλές, διάδρομοι, πεζόδρομοι, επιφάνειες κήπων κλπ. Είναι απόλυτα οικολογικό και βιοκλιματικό υλικό και διακρίνεται για τη φυσική του ομορφιά. Είναι ιδανική πρόταση προς αποφυγή του μπετόν, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια εξαιρετικά οικονομική λύση σε σχέση με τους άλλους τύπους δαπέδων.

Το κεραμικό δάπεδο έχει την όψη του ταρτάν. Στην σύσταση του έχει αλεσμένα κεραμίδια, ψηφίδα, χαλαζιακή άμμο και θηραϊκή γη. Η τελική επιφάνεια είναι κεραμική – χωμάτινη, ‘δεμένη’ αλλά και ξεκούραστη για τον πεζό. Δεν λερώνεται, και με την κυκλοφορία αυτοκινήτων δεν χαλάει. Οι αποχρώσεις προέρχονται από φυσικά κεραμίδια αλεσμένα και διάφορες ψηφίδες.

Το κεραμικό δάπεδο δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και παραμένει σταθερό με την πάροδο του χρόνου. Ενώ έχει την όψη ενός χωμάτινου δαπέδου, η σύσταση του είναι τέτοια που ακόμα και όταν φυσάει δεν σηκώνει σκόνη. Είναι υδατοπερατό και σε περίπτωση βροχής έχει τη δυνατότητα να απορροφάει τα βρόχινα νερά.

Ορισμένα από τα έργα όπου έχει τοποθετηθεί το κεραμικό δάπεδο :
Λόφος Ακροπόλεως, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πεδίον του Άρεως, Τέρμα Ερμού και Πειραιώς, Πλατεία The mall, Πλατεία Δήμου Νέας Χαλκηδόνας, Παιδική Χαρά Φλοίσβου – Π. Φάληρο, Αρχαία Πόλη Κορίνθου, Κάστρο Μυτιλήνης, Παλαιά Πόλη Ρόδου, Κτήμα Laas, Allou Fun Park, Πλατεία Σόλωνος και Μασσαλίας, Άλσος Νέας Σμύρνης, Πλατεία Δήμου Δάφνη, Κατασκήνωση Δήμου Αγ. Δημητρίου – Ραφήνα, Ολυμπιακό Χωριό.