Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει προηγουμένωςς, ώστε να σας έχουν ενημερώσει ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ www.dagiopoulos.gr ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ, ΑΣΥΜΦΟΡΟ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ & ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Αποστολή μέσω courrier με χρεώση 3,00 € μέχρι βάρους 3 kg ενώ στη συνέχεια κάθε κιλό επιβαρύνεται με 0,80 € + ΦΠΑ.

Προϊόντα των εταιρειών einzA , Kraft & Benjamin Moore αξίας άνω των 200,00 € αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την επικράτεια σε κεντρικές πόλεις - πρωτέυουσες νομών.

Ειδικές τιμές, εκπτώσεις & προσφορές στα μεταφορικά ισχύουν σε ειδικές παραγγελίες αξίας άνω των 200,00 € και προτείνεται η προηγούμενη επικοινωνία του πελάτη με την "ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ" πριν την αποστολή

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία, μέχρι τη μεταφορική εταιρεία της προτιμησής σας, είναι δωρεάν.

Ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μεταφορικής εταιρείας που μας υποδεικνύει.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ) ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. 

Η εταιρεία « ΝΙΚΟΣ Γ.ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ » δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές ή απώλειες από μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει υποδειχθεί από τον πελάτη.

Προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός 24 ωρών εκτός και εάν κριθεί από την εταιρεία «ΝΙΚΟΣ Γ.ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» άλλος τρόπος αποστολής καταλληλότερος ή ασφαλέστερος.

Προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άμεση διαθεσιμότητα και τα οποία αποτελούν ειδική παραγγελία, αποστέλλονται σε σύντομο χρονικό διάστημα με προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη.

Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την εταιρία courier, ή υπάρξουν άλλα προβλήματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Οι παραδόσεις γίνονται τις καθημερινές , από τις 8.30 μέχρι και τις 17.00 (ανάλογα με την περιοχή σας).

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ-ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΛΤΑ-COURIER ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ.

Το www.dagiopoulos.gr  παραδίδει και το Σάββατο, εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σας από την εταιρεία courier και κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης!

(Θα πρέπει να το αναγράψτε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας)

Κατά την αποστολής της παραγγελίας σας , λαμβάνετε ενημερωτικό email , το οποίο και περιέχει τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας!