Pennellificio Zenit— Nikos G. Ntagiopoulos

Pennellificio Zenit

ΙΣΤΟΡΙΑ
Από τη δεκαετία του 1960, ο κος Galli Ermanno με τη βοήθεια της συζύγου του Bertilla, άρχισε να εμπορεύεται πινέλα και σκούπες και κάπως έτσι μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Στη δεκαετία του '70 υπήρξε μια στροφή, με την είσοδο στην εταιρία των γιων και του γαμπρού τους και με την έναρξη της κάθετης και ολοκληρωτικής παραγωγής όλων των πινέλων με μοναδικό και συνεχές κριτήριο τη συνεχή ικανοποίηση της ανάγκης για ποιότητα. Έκτοτε, η αύξηση των προϊόντων αλλά και των πελατών είναι αδιάλειπτη.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε σημαντική ένταξη νέων ηλικιακά ατόμων σε όλους τους τομείς: παραγωγή, πωλήσεις και διοίκηση. Η επιθυμία τους να αποδείξουν την αξία τους, να εκπληρωθούν οι στόχοι τους αλλά και ο νεανικός ενθουσιασμός τους αποτελούν εγγύηση για ένα ενθαρρυντικό μέλλον. Η είσοδος νέων ανθρώπων δεν επηρέασε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί τα ίδια ποιοτικά πρότυπα με την πάροδο του χρόνου χάρη σε έναν προσεκτικό και επαγγελματικό κλασσικό & ποιοτικό τρόπο εργασίας: με το μυαλό και τα χέρια παρά με τα μηχανήματα.

Όσοι επιλέγουν τα προϊόντα Zenit μπορούν να είναι σίγουροι ότι πριν και μετά την πώληση, εκτός από τη σίγουρη ποιότητα, μπορούν να βασίζονται σε ολοκληρωμένη βοήθεια και συμβουλές χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας και στους επαγγελματίες πωλητές που πάντα ακολουθούν τους πελάτες.

Παράδοση
Ακόμα και σήμερα, στο ύψος της τρίτης χιλιετίας, η τεχνολογία παραγωγής στον τομέα μας οδηγεί σε συμβιβασμούς που δεν θέλαμε ποτέ να δεχθούμε. Η παράδοση της τέχνης μας παραμένει αμετάβλητη σήμερα, όπως χθες, και τα διάσημα χειροποίητα πινέλα μας εκτιμώνται τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.

Πάθος
Η ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι αποτέλεσμα ενός πάθους για τη δουλειά μας και την εμπειρία που αποκτήθηκε με την πάροδο του χρόνου. Τα προϊόντα Zenit κατασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο και συσκευάζονται με το χέρι μία προς μία, χαρακτηριστικά που εγγυώνται την απόδοση, την αντοχή και τη σταθερότητα μέσα στην πάροδο του χρόνου.

Επάρκεια
Με πάνω από πενήντα χρόνια εμπειρίας και με τρεις γενιές στην παραγωγή, έχουν δώσει άτομα εξειδικευμένα μέσα στην εταιρεία αλλά ένα ικανό, προσεκτικό και ευέλικτο δίκτυο πωλήσεων που επιτρέπουν στη Zenit να προσφέρει μια άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Οι καλύτερες πρώτες ύλες
Η Zenit επενδύει πολύ στην αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών. Με την πάροδο των ετών, προσπαθούμε πάντα να ακολουθούμε τις τελευταίες οικολογικές εξελίξεις, χρησιμοποιώντας υλικά με τις χαμηλότερες πιθανές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως για παράδειγμα ακατέργαστες και άβαφες λαβές ξύλου ενώ το πιο πρόσφατο – αλλά όχι τελευταίο – η ανακυκλωμένη διαφανή συσκευασία από κυτταρίνη, υλικό βιο-διασπώμενο.

100% Ιταλικά “Fatto A Mano” χειροποίητα προϊόντα
Όλες οι επαγγελματικές σειρές μας παράγονται χειρωνακτικά και βιοτεχνικά στο εργοστάσιό μας στο Cicognara (MN). Η παραγωγή με το χέρι απαιτεί προσοχή, ακρίβεια, πάθος και μανιακή αφοσίωση σε κάθε βήμα.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε συνεχώς να εγγυηθούμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που διακρίνουν πάντα τη μάρκα Zenit.

Ποιότητα με κάθε κόστος
Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας. από την ανάμειξη των τριχών στη συσκευασία, μέσω της δημιουργίας των κεφαλών και του ξυρίσματος, ο χρόνος που επενδύσαμε για να σας προσφέρουμε ένα τέλειο προϊόν είναι απείρως μεγαλύτερος από οποιονδήποτε άλλο ανταγωνιστή.

Αυτό δεν είναι ένα απλό βιομηχανικό προϊόν, αλλά ένα πινέλο Zenit!