Ποιοί είμαστε – Dagiopoulos.gr

Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

H εταιρεία μας, Νίκος Γ. Νταγιόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ αποτελεί συνέχεια της αρχικής εταιρείας μας Γεώργιος Νταγιόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ. Από το 1965 ο πατέρας μας δραστηριοποιείται  δυναμικά στο χώρο της οικοδομής και ειδικότερα στους χρωματισμούς, όντας ίσως ο μεγαλύτερος στο χώρο του ενώ συνεχιστής είναι ο κος Νίκος Νταγιόπουλος ο οποίος έχει σπουδάσει Φαρμακευτική στο Α.Π.Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους περισσότερους και πιο γνωστούς οίκους της Ελλάδας και της Ευρώπης, κατατάσσουν την  εταιρεία μας στην κατηγορία των πιο σύγχρονων, πιο ενημερωμένων και συνεχώς αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στο χώρο της δόμησης & των χρωμάτων.

Σήμερα στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 300 τετρ.μετρων στο κέντρο της Καλαμάτας και διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους 600 τετρ.μετρων

Μπορείτε να δείτε από κοντά την πλούσια γκάμα των προιόντων μας και να συμβουλευτείτε τους έμπειρους συνεργάτες μας με ειδικές γνώσεις για κάθε σας θέμα ή πρόβλημα.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην επιλογή των προϊόντων έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται σε υψηλα ποιοτικά δεδομένα με μεγάλη εμπορική άξια (best sellers). Η φιλοσοφία του www.dagiopoulos.gr  στοχεύει πρωτίστως στην σωστή επιλογή των προϊόντων έτσι ώστε να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή.

Από το 2015, λειτουργεί ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στο μικρότερο δυνατό χρόνο και με τις καλύτερες δυνατόν τιμές.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάτε, μιας και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από χρώματα, βερνίκια, μονωτικά, επισκευαστικά, ολοκληρωμένα συστήματα θερμομόνωσης & υγρομόνωσης αλλά και συστήματα σκίασης, πλαστικά δάπεδα, laminate, ταπετσαρίες & είδη ζωγραφικής.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία από προιόντα, διατηρώντας σταθερά τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μπορούμε και καλύπτουμε τις ανάγκες για όλους τους χώρους όπως σπίτια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία αλλά & πλοία!

Στόχος μας δεν είναι να προσφέρουμε μόνο προϊόντα, αλλά και λύσεις στις καθημερινές ή στις έκτακτες ανάγκες σας.

Επίσης διαθέτουμε και συνεργάτες πολιτικούς μηχανικούς που μπορούν να σας συμβουλέψουν υπεύθυνα για τη λύση των προβλημάτων σας αλλά συνεργαζόμενα οργανωμένα συνεργεία τα οποία αναλαμβάνουν υπεύθυνα και με συνέπεια τη σωστή εφαρμογή των υλικών μας.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη γνώμη σας. Μοιραστείτε τις απορίες σας για την ιστοσελίδα, για τις υπηρεσίες αλλά και για τα προϊόντα μας! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η πολύχρονη εμπειρία μας θα σας φανεί χρήσιμη. Καλή περιήγηση..