Αποστολές & Παραδόσεις Παραγγελιών – Dagiopoulos.gr

Τρόποι αποστολής

  • Παραλαβή από το κατάστημα : ΔΩΡΕΑΝ. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει προηγουμένως, ώστε να σας έχουν ενημερώσει ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα
  • Αποστολή μέσω courrier : Με χρέωση 2,50 € μέχρι βάρους 2 kg ενώ στη συνέχεια κάθε κιλό επιβαρύνεται με 0,75 €.
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS "ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ" ΟΡΦΕΩΣ 190 : ΔΩΡΕΑΝ
  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣ : ΔΩΡΕΑΝ : Ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μεταφορικής εταιρείας που μας υποδεικνύει. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ) ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Επίσης η εταιρεία «ΝΙΚΟΣ Γ.ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές ή απώλειες από μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει υποδειχθεί από τον πελάτη.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ www.dagiopoulos.gr ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ, ΑΣΥΜΦΟΡΟ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ & ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Τις ειδικές προσφορές μεταφορικών ή δωρεάν μεταφορικά μπορείτε να δειτε εδώ και προτείνεται η προηγούμενη επικοινωνία του πελάτη με την "ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ" πριν την αποστολή

Προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός 24 ωρών εκτός και εάν κριθεί από την εταιρεία "ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ" άλλος τρόπος αποστολής καταλληλότερος ή ασφαλέστερος.

Προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άμεση διαθεσιμότητα και τα οποία αποτελούν ειδική παραγγελία, αποστέλλονται σε σύντομο χρονικό διάστημα με προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη.

Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την εταιρία courier, ή υπάρξουν άλλα προβλήματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Οι παραδόσεις γίνονται τις καθημερινές , από τις 8.30 μέχρι και τις 17.00 (ανάλογα με την περιοχή σας).

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ-ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΤΑ-COURIER ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ.

Το www.dagiopoulos.gr παραδίδει και το Σάββατο, εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σας από την εταιρεία courier και κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης!

(Θα πρέπει να το αναγράψτε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας)

Κατά την αποστολής της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό email , το οποίο και περιέχει τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας

(Θα πρέπει να το αναγράψτε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας)

Κατά την αποστολής της παραγγελίας σας , λαμβάνετε ενημερωτικό email , το οποίο και περιέχει τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας!