Τεχνολογία Pezzol – Dagiopoulos.gr

Τεχνολογία Pezzol

Pezzol Technology 

GORE-TEX

Η τεχνολογία GORE-TEX είναι σχεδιασμένη να διατηρεί τα πόδια στεγνά όλες τις εποχές ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια αξεπέραστη αίσθηση διαπνοής και άνεσης.

Μάθετε περισσότερα εδώ : GORE-TEX        

VIBRAM ®

Σόλες από καουτσούκ υψηλής απόδοσης για την κάλυψη των απαιτήσεων αξιοπιστίας και απόδοσης, παρέχοντας αντοχή και σταθερότητα.

Μάθετε περισσότερα εδώ : VIBRAM ®        

BOA® FIT SYSTEM

Παρέχοντας λύσεις προσαρμογής που έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν, το BOA FIT SYSTEM διαθέτει προϊόντα σε διάφορους κλάδους (ιατρικά, αθλητικά και ρούχα εργασίας). Αποτελείται από τρία εξαρτήματα: μικρορυθμιζόμενο καντράν, ελαφριά εξαιρετικά ισχυρή δαντέλα και οδηγό δαντέλας χαμηλής τριβής.

Learn More: BOA® FIT SYSTEM      

X-WEAVE

Υλικό υψηλής απόδοσης που συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογίες πολυεστερικών και πολυαμιδίων υφασμάτων. Μια ειδική αναπτυγμένη και κατασκευασμένη ίνα για παπούτσια χωρίς ραφή. Ένα μονοκόμματο επάνω μέρος με διαφορετικές υφές για διαφορετικές λειτουργικές περιοχές. Εξαιρετικά εύκαμπτο, αναπνεύσιμο, ανθεκτικό στο σκίσιμο και την τριβή.

OVERWELDING

Απρόσκοπτη τεχνολογία που συνδέει διαφορετικά ανώτερα υλικά, όπως PU ή Microtech, μέσω διαδικασίας συγκόλλησης υψηλής συχνότητας. Αυτό δημιουργεί ένα μονοκόμματο επάνω μέρος με πολλές λειτουργικές περιοχές.

 

TPU PROTECTIVE ELEMENT

Τα στοιχεία TPU εφαρμόζονται στο πίσω και το μπροστινό μέρος του παπουτσιού, έτσι ώστε να παρέχουν καλύτερη προστασία από κρούσεις, τριβές και υγρά στο πάνω μέρος του υλικού.

 

PORON XRD® METATARSAL PROTECTION

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των πιο απαιτητικών εργαζομένων από άποψη ασφάλειας, ορισμένα είδη Pezzol διαθέτουν προστασία μεταταρσίων στο Poron XRD®, όπως το στυλ Ragusa Fast. Το Poron XRD® είναι μια νεότερη μικροκυτταρική πολυουρεθάνη, που χρησιμοποιείται για την προστασία του σώματος από κραδασμούς και κρούσεις, εκφορτίζοντας την ενέργεια πρόσκρουσης και αποφεύγοντας οποιονδήποτε τραυματισμό στην προστατευόμενη περιοχή. Χάρη στην ελεγχόμενη παραμορφωσιμότητά του, απορροφά τις κρούσεις που διαφορετικά θα προκαλούσαν σοβαρούς τραυματισμούς, προστατεύοντας παράλληλα τον αστράγαλο. Αυτός ο τύπος προστασίας παραμένει άνετος από οποιαδήποτε κάμψη.

 

SBX SYSTEM

Ο σταθεροποιητής TPU SBX έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί τον αστράγαλο και να εξασφαλίζει τέλειο έλεγχο ισορροπίας κατά το περπάτημα. Αυτό παρέχει σταθερότητα, άνεση και προστασία σε ακανόνιστες επιφάνειες.

 

ICE GRIP

Ειδική γόμα καουτσούκ που εγγυάται ευελιξία και άνεση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οι σόλες Ice Grip είναι κατασκευασμένες με πρόσθετες ίνες που βοηθούν στην αποστράγγιση και απορρόφηση υγρών σε παγωμένες επιφάνειες, έτσι ώστε να εγγυώνται αντοχή στην ολίσθηση.

 

ESOLIGHT

Αποκλειστικό εξαιρετικά εύκαμπτο σύστημα από πολυουρεθάνη διπλής πυκνότητας Esolight 1. 0+2. 0. Η ενδιάμεση σόλα Esolight 1. 0 είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη μικροκυττάρων χαμηλότερης πυκνότητας έτσι ώστε να αυξάνει την απορρόφηση ενέργειας, ενώ η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη Esolight 2. 0 υψηλής πυκνότητας για να εγγυάται ανθεκτικότητα και αντοχή στην ολίσθηση.

 

SMART INJECTION

Καινοτόμος ψεκασμός PU που επιστρέφει σόλες με διαφορετική μοριακή πυκνότητα διατηρώντας παράλληλα χαμηλό πάχος του στρώματος σόλας Esolight 2. 0. Έτσι η αντοχή και η ανθεκτικότητα της σόλας ταιριάζει με την ελαφρότητα και την ευελιξία.

ULTIMATE

Τα καλύτερα δέρματα κόκκου επιλέγονται για την υψηλή διαπνοή και την αντοχή στο νερό, χάρη στη συμπαγή δομή ινών. Αυτά τα δέρματα χρησιμοποιούνται για αντικείμενα GORE-TEX και πρέπει να πληρούν υψηλότερες απαιτήσεις από τα πρότυπα EN ISO 20345, πράγματι δοκιμάζονται απευθείας στα εργαστήρια GORE-TEX.

SUPREMOIL

Δέρμα κόκκου με υψηλή διαπνοή. Η διαδικασία μαυρίσματος με μεταλλικά άλατα δίνει απαλότητα και αντοχή, γεγονός που εγγυάται αντοχή σε έλαια και υδρογονάνθρακες.

 

IDROTECH

Δέρμα πλήρους κόκκου με υψηλές ιδιότητες αντοχής στο νερό. Η διαδικασία βυρσοδεψίας με μεταλλικά άλατα δίνει εξαιρετική απαλότητα και αντοχή, η οποία εγγυάται διαπνοή και ανθεκτικότητα έναντι ελαίων και υδρογονανθράκων.

VELOURTECH

Ένα εξαιρετικά μαλακό και αναπνεύσιμο δέρμα. Η φυσική δομή του δέρματος έχει αναβαθμιστεί με ένα μαύρισμα σε βαρέλια με άλατα και λάδια που παρέχει μεγαλύτερη στεγανότητα και εξαιρετική αντοχή στην τριβή κάνοντας τις ίνες του πιο σφιχτές.

 

MICROTECH

Λεπτότερη από την ανθρώπινη τρίχα, αυτή η εξαιρετικά αναπνεύσιμη και υψηλής εφελκυσμού μικροΐνη αποτελείται από νάιλον ίνες σε συνδυασμό με PU μέσω μιας διαδικασίας πήξης. Αυτό παρέχει εκτεταμένη ανθεκτικότητα, αντοχή στο σχίσιμο και την κάμψη.

TX-MICRO

Τεχνικό ύφασμα σε συνδυασμό με ανθεκτικές και αναπνεύσιμες μικροΐνες. Ένα καινοτόμο υλικό που δίνει σπορ εμφάνιση με τις ίδιες επιδόσεις με το δέρμα όσον αφορά την αντοχή στο σκίσιμο και την άνεση.

 

PU TEK HYPERTEK

Ανώτερο ύφασμα με εξαιρετική αντοχή στην τριβή: πάνω από 1 εκατομμύριο κύκλοι σε υγρή κατάσταση σε σύγκριση με τους 51.200 κύκλους που απαιτούνται από τον ευρωπαϊκό κανονισμό. Εκπληκτική απόδοση όσον αφορά την ευελιξία, την ελαφρότητα, την αναπνοή και την αντοχή στο νερό.

X-LEATHER

Ενισχυμένο ανώτερο υλικό (δέρμα ή μικροΐνες) με πολυουρεθάνη πολλαπλών στρώσεων, για σκληρά περιβάλλοντα που απαιτούν υψηλή αντοχή στην τριβή, το νερό και το λάδι.

 

THINSULATE®

Ελαφρύ και λεπτό υλικό επένδυσης για εξαιρετική θερμομόνωση, που διατηρεί τα πόδια ζεστά σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι αναπνεύσιμες συνθετικές ίνες βοηθούν να μην διασκορπιστεί η θερμότητα διατηρώντας παράλληλα ένα σταθερό μικροκλίμα ακόμη και κάτω από το μηδέν. Διατίθεται σε διάφορα βάρη 200/400/600.

WINTHERM®

Ύφασμα επένδυσης που αναπνέει από μικροφίλμ αλουμινίου για να εξασφαλίσει ιδανική θερμοκρασία ποδιών στα χειμερινά παπούτσια ασφαλείας. Αντιστατικό και αντιβακτηριακό.

EXOTECH

Το Exotech είναι ένα υφαντό / μη υφασμένο ύφασμα κατασκευασμένο με νάιλον ίνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα αναπνεύσιμο παπούτσι με εξαιρετικό έλεγχο του ιδρώτα και υψηλή αντοχή στην τριβή.

 

SPYDER-NET

Το υλικό επένδυσης έχει κορυφαία απόδοση σε συνθήκες υγρασίας. Το τρισδιάστατο υλικό του διαμορφώνεται γύρω από τα πόδια και το «απομνημονεύει», παρέχοντας εξαιρετική άνεση χωρίς συμβιβασμούς στην αναπνοή και την ευελιξία.

 

FIBERGLASS PZX + PZ88

Τα εξαιρετικά ελαφριά, μη μαγνητικά και αθλητικά σχεδιασμένα καπάκια από υαλοβάμβακα για μέγιστη μηχανική απόδοση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 12568. Τα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης και συμπίεσης πληρούν και υπερβαίνουν ακόμη και τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και διεθνών κανονισμών. Αυτά τα καπάκια των δακτύλων διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους ανεπηρέαστα ακόμη και όταν καταπονούνται από τη δοκιμή "γήρανσης" και τις διακυμάνσεις της υψηλής θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να αντιστέκονται σε όλες τις συνθήκες για χρόνια.

COMPO200

Το πολυμερές καπάκι των δακτύλων αντέχει σε κρούση έως και 200J σύμφωνα με το πρότυπο EN 20345. Ελαφρύ, μη μαγνητικό και θερμομονωτικό για μεγαλύτερη προστασία των ποδιών.

ALU200

Το αλουμινένιο καπάκι των δακτύλων αντέχει σε πρόσκρουση έως και 200J. Το μειωμένο πάχος του υλικού εγγυάται μέγιστη άνεση, χάρη στον αυξημένο εσωτερικό χώρο και την ελαφρότητα σε σύγκριση με τα χαλύβδινα καπάκια.

BIO ERGONOMIC STEEL

Το ασύμμετρο σχήμα του καλύμματος των δακτύλων αντανακλά το σχήμα του μπροστινού τμήματος του ποδιού, για να εξασφαλίσει μέγιστη προστασία και άνεση, ειδικά κατά την κάμψη των ποδιών κατά τη διάρκεια του περπατήματος. Mondopoint 12 ευρεία εφαρμογή.

STEEL

Το καπάκι των δακτύλων από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρει υψηλότερη απόδοση προστασίας από ό, τι απαιτείται από το πρότυπο EN 20345. Οι ανθεκτικές στη διάβρωση επεξεργασίες εξασφαλίζουν συνεχή προστασία και μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

 

 

TXZERO

Η ανθεκτική στη διάτρηση ενδιάμεση σόλα από ύφασμα πολλαπλών στρώσεων συμμορφώνεται με το τρέχον πρότυπο EN 12568. Το TxZero εγγυάται μέγιστη προστασία, ευελιξία και άνεση. Αντιστατικό, μη μαγνητικό και θερμομονωτικό.

 

INOX STEEL

Η ανθεκτική στη διάτρηση χαλύβδινη ενδιάμεση σόλα εγγυάται προστασία και ασφάλεια σύμφωνα με το τρέχον πρότυπο EN 12568.