Abus Γερμανική Ποιότητα στη Φύλαξη & την Προστασία – Dagiopoulos.gr

Abus Γερμανική Ποιότητα στη Φύλαξη & την Προστασία

για να μην υπάρχουν απώλειες ...

Abus®

Μας αρέσει η κίνηση με το ποδήλατο και τη μοτοσυκλέτα. Γιατί υπάρχουν και οι χρήστες που δεν το χρησιμοποιούν ούτε για γυμναστική ούτε για αγώνες. Υπάρχουν οι χρήστες που χρησιμοποιούν το ποδήλατο για ένα και μόνο σκοπό : την καθημερινή τους μετακίνηση και απλά να φτάσουν κάπου. Γι’ αυτούς τους ποδηλάτες, η ποδηλασία έχει να κάνει μόνο με τον προορισμό.

Αυτοί οι καθημερινοί ποδηλάτες έχουν ανάγκη την προστασία ABUS. Έχουν ανάγκη την 90 χρονη εμπειρία και αναγνώριση του ποιοτικότερου παραγωγού κλειδαριών για ποδήλατα & μηχανές αλλά και λουκέτων.

Abus®

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ

Όσο μεγάλη είναι η ποικιλία διαφορετικών ατόμων που χρησιμοποιούν το ποδήλατο, τόσο πολλά είναι και τα μέρη όπου φυλάσσουν τα ποδήλατά τους. Για όλους αυτούς τους χρήστες αλλά και για όλα αυτά τα διαφορετικά μέρη, έχουμε καταφέρει να τα ασφαλίζουμε διατηρώντας ανέπαφο αυτόν τον τρόπο ζωής τους.

Abus®

Abus®

Abus®

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΚΑΚΟΥΣ».

Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θέλει κάποιος να «αρπάξει» ένα ποδήλατο, το  τελευταίο πράγμα που θέλει, είναι να πιαστεί. Επομένως θα προτιμήσει το πιο «εύκολο» θύμα που θα μπορέσει να κλαπεί, όσο το δυνατό περισσότερο αθόρυβα και γρήγορα. Αυτό δυστυχώς για κάποιους δεν μπορεί να γίνει με την τεχνολογία Abus ® αφού οι τεχνικοί μας έχουν σχεδιάσει τα πιο ασφαλή προϊόντα στην αγορά, που δύσκολα θα κοπούν ή θα παραβιαστούν.  Αυτή είναι η σκέψη της Abus ® για όλα της τα προϊόντα

ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ABUS

Abus®Abus®

Abus®

 

Προηγούμενο άρθρο Αποκατάσταση Μνημείων
Επόμενο άρθρο Θερμομόνωση