Χρώματα τοίχου: Έξι προτάσεις για να ζωντανέψει το σπίτι σας!

Αλλάξτε χρώματα! Πως είναι η ώρα να αλλάξετε το σπίτι σας; Ίσως τώρα να είναι ο καλύτερος χρόνος για να φωτίσετε το σπίτι σας !

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με μία γρήγορη αλλαγή χρώματος. Είτε θέλετε ένα τολμηρό χρώμα στον τοίχο ή μία απλή αλλαγή, η ER-LAC συγκέντρωσε και σας προτείνει  τα παρακάτω χρώματα τοίχου:

Φωτεινά Χρώματα Τοίχου με άρωμα καλοκαιριού

xromata-toixou

Λεμόνι μυρωδάτο

Το E86-D Λεμόνι είναι απόχρωση του κίτρινου, ιδανική για τοίχο σαλονιού ή δωματίου. Αν και το όνομα του χρώματος είναι λεμόνι, η απόχρωση του είναι ένα ζεστό κίτρινο που θυμίζει βόλτα σε λεμονιές! Μπορεί πραγματικά να κάνει ένα δωμάτιο να μεταμορφωθεί σε ένα χαρούμενο, θερμό και φωτεινό μέρος. Δοκιμάστε το άφοβα!

xromata-toixou-7

Red hot chili red

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε εντύπωση δοκιμάστε το E84-U Κόκκινο Πιπέρι. Ένας κόκκινος τοίχος μπορεί να βοηθήσει το χώρο σας να γίνει πιο ζεστός, και να δώσει στο σπίτι σας μια πινελιά ζωντάνιας.

xromata-toixou-4

Ροζ όνειρα

Τολμάτε το απαλό ροζ; Η απόχρωση του ροζ δεν χρειάζεται πάντα να είναι κοριτσίστικη, ενώ μπορεί επίσης να δημιουργήσει στο χώρο ένα ρετρό & vintage vibe. Το E80-T Ροζ συννεφάκι είναι μία ιδανική επιλογή από τα χρώματα τοίχου για να φωτίσει ο χώρος!

xromata-toixou-2

Βαθύ, απέραντο γαλάζιο

Για μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα, ένα ανοιχτό μπλε είναι πάντα μια σταθερή και αγαπημένη επιλογή σε χρώματα τοίχου, ενώ παράλληλα σας ταξιδεύει σε καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά! Η πρότασή μας; Το R72-T Ουρανός της Κρήτης είναι από τα αγαπημένα καλοκαιρινά χρώματα τοίχου του χρωματολογίου μας.

xromata-toixou-3

Στα γαλαζοπράσινα νερά

Το γαλαζοπράσινο είναι επίσης ένα εξαιρετικό χρώμα για το χώρο σας, αφού προσδίδει ένα αίσθημα πολυτέλειας. Ιδανικός χώρος για να αγκαλιάσει αυτό το χρώμα, είναι το σαλόνι σας. Το R63-P Αφρός της Θάλασσας δημιουργεί ατμόσφαιρα γαλήνης σε ένα elegant περιβάλλον.

xromata-toixou-5

Ανοιχτό Γκρι

Μερικές φορές ένας απλός λευκό τοίχος μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο να δείχνει «κρύο», ακόμα και το καλοκαίρι! Αν θέλετε να κάνετε μια μικρή, διακριτική αλλαγή μπορείτε να επιλέξετε χρώματα τοίχου μέσα από τις γκρι προτάσεις μας όπως το H6-Δελφίνι του Αιγαίου.

Αισθάνεστε αναποφάσιστοι; Γι’ αυτό υπάρχει η ER-LAC στο Paint Plus ® ! Για συμβουλές και προτάσεις για τα κατάλληλα χρώματα τοίχου, απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο μας προσωπικό. Θα σας εξυπηρετήσει γρήγορα και με χαρά!

Πηγή : www.erlac.gr