Victory Innovations Ηλεκτροστατικοί Ψεκαστήρες Απολύμανσης Επιφανειών – Dagiopoulos.gr

Victory Innovations Ηλεκτροστατικοί Ψεκαστήρες Απολύμανσης Επιφανειών

Ηλεκτροστατικοί ψεκαστήρες απολύμανσης επιφανειών

Καθημερινή ασπίδα προστασίας κατά του Covid-19

Οι ηλεκτροστατικοί ψεκαστήρες απολύμανσης της Victory Innovations είναι ήδη  γνωστοί και καθιερώνονται ως ο πλέον προηγμένος και αποτελεσματικός  τρόπος απολύμανσης κάθε επιφάνειας, ώστε δημόσιοι, εργασιακοί και ιδιωτικοί  χώροι να είναι πιο ασφαλείς από μικρόβια, μύκητες και ιούς.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ από μεγάλους οργανισμούς παγκοσμίως

Τι παρέχει ο ηλεκτροστατικός ψεκαστήρας απολύμανσης επιφανειών
  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ 360o Χάρη στο διπλό ηλεκτροστατικό ψεκασμό των ψεκαστήρων Victory, κάθε επιφάνεια που ψεκάζεται καλύπτεται πλήρως, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.
  • 70% πιο γρήγορη απολύμανση
  • 65% λιγότερο απολυμαντικό διάλυμα

Ηλεκτροστατικός ψεκαστήρας χειρός

Καλύπτει επιφάνεια 260τμ2 με ένα μόνο γέμισμα. Συνδυάζεται με το πατενταρισμένο σύστημα ηλεκτροστατικής φόρτισης, που διευκολύνει την ομοιόμορφη επικάλυψη σε κάθε επιφάνεια.

  • Εφαρμόζει το διάλυμα απολύμανσης πολύ πιο γρήγορα
  • Απαιτεί λιγότερο διάλυμα
  • Παρέχει ολοκληρωμένη και ομοιόμορφη κάλυψη

περισσότερα

Ηλεκτροστατικός ψεκαστήρας πλάτης

Καλύπτει επιφάνεια 2.150τμ2 με ένα μόνο γέμισμα. Συνδυάζεται με το πατενταρισμένο σύστημα ηλεκτροστατικής φόρτισης, που διευκολύνει την ομοιόμορφη επικάλυψη σε κάθε επιφάνεια.

  • Εφαρμόζει το διάλυμα απολύμανσης πολύ πιο γρήγορα
  • Απαιτεί λιγότερο διάλυμα
  • Παρέχει ολοκληρωμένη και ομοιόμορφη κάλυψη

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΩΝ VICTORY

Τα αποδεδειγμένα οφέλη της τεχνολογίας του ηλεκτροστατισμού, σε συνδυασμό με την πατενταρισμένη τεχνολογία διπλής φόρτισης των ψεκαστήρων Victory, παρέχουν ανώτερα επαγγελματικά αποτελέσματα κατά τη χρήση τους.

ΦΟΡΤΙΣΗ 1

Όταν η μονάδα ενεργοποιείται, η φόρτιση ξεκινάει από το δακτύλιο φόρτισης και εκτείνεται μέσω της αντλίας μέχρι το δοχείο καθιστώντας τα ιόντα θετικά.

ΦΟΡΤΙΣΗ 2

Τα θετικά φορτισμένα ιόντα αντλούνται από το δοχείο και φορτίζονται ξανά πριν τον ψεκασμό.

ΑΝΕΠΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Δεν χρειάζεται να αγγίξετε ή να σκουπίσετε τις επιφάνειες (εξαρτάται από το απολυμαντικό διάλυμα που θα χρησιμοποιήσετε).

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗ

Στις περισσότερες περιπτώσεις η τεχνική «ψεκάζω – σκουπίζω» μετακινεί βακτήρια από τη μία επιφάνεια σε μια άλλη. Με την ανέπαφη εφαρμογή των ψεκαστήρων Victory Innovations, η επιμόλυνση εξαλείφεται.

ΕΥΧΡΗΣΤΟ
Χωρίς ρυθμιστές, καλώδια ή εξωτερικούς μηχανισμούς, τροφοδοτούνται από μπαταρία λιθίου. Οι ψεκαστήρες Victory Innovations έχουν σχεδιαστεί για το μέσο χρήστη, δεν χρειάζεται καμία κατάρτιση. Απλώς γεμίζετε το δοχείο, ενεργοποιείται τον ψεκαστήρα και τραβάτε τη σκανδάλη.
ΥΓΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ & ΚΑΛΥΨΗ

Η χρήση του ηλεκτροστατικού ψεκασμού παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή των διαλυμάτων απολύμανσης. Καθώς τα φορτισμένα σταγονίδια φτάνουν στην επιφάνεια, δημιουργούν μια ομοιόμορφη κάλυψη. Τα σταγονίδια διατηρούν το φορτίο τους για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα και έτσι δεν δημιουργούν σταξίματα. Αυτό επιτρέπει στο διάλυμα να φτάσει σε κρυφά ή δύσκολα προσβάσιμα σημεία και να διευκολύνει την γρήγορη κάλυψη μεγάλων επιφανειών.

ΦΟΡΗΤΟ 
Οι ψεκαστήρες Victoy Innovations είναι ελαφρείς, ασύρματοι & μεταφέρονται εύκολα παντού.
ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ 
Όταν ψεκάζεται ένα ηλεκτροστατικά φορτισμένο διάλυμα απολύμανσης, το νέφος θα τυλιχτεί γύρω από τις αγώγιμες επιφάνειες. Το σύστημα ψεκασμού της Victory Innovations είναι πατενταρισμένο για ευρεία και ασφαλή χρήση.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ & ΧΡΟΝΟΥ

Η τεχνολογία των ψεκαστήρων Victory Innovations μας εξασφαλίζει λιγότερο χρόνο εφαρμογής του απολυμαντικού διαλύματος χρησιμοποιώντας μόνο την αναγκαία ποσότητα, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα και κάλυψη 360°.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ 3 ΣΕ 1

Το ακροφύσιο 3 σε 1 δίνει τη δυνατότητα γρήγορης επιλογής του κατάλληλου ψεκασμού ανάλογα με το χώρο που πρέπει να απολυμανθεί (π.χ. γραφεία, ντους, έπιπλα κτλ).

ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΗ
Οι ηλεκτροστατικοί ψεκαστήρες Victory Innovations είναι μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, αφού απαιτείται 65% λιγότερο διάλυμα απολύμανσης ανά τμ.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Χρησιμοποιείται συχνά για την εφαρμογή απολυμαντικών και βιοκτόνων σε χώρους όπως βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, επιβατικά πλοία & αεροπλάνα , αεροδρόμια, εμπορευματοκιβώτια, αγροτικές παραγωγές, νοσοκομεία - κλινικές, κτηνιατρεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Σε συνδυασμό με τα σωστά χημικά διαλύματα εξουδετερώνει χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες καθώς και τοξικά βιομηχανικά απόβλητα. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν διαχείριση επικίνδυνων υλικών, CBRNE (χημικά, βιολογικά, ακτινολογικά, πυρηνικά και εκρηκτικά υλικά), παράνομα εργαστήρια, μονάδες Πρώτων Βοηθειών και διαχείρισης επιδημιών.

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ - ΜΥΟΚΤΟΝΑ

Αποτελεσματικό στη χρήση εντομοκτόνων και μυοκτόνων σε αποθήκες, κλιμακοστάσια, υπόγεια, εστίασης και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ

Σε συνδυασμό με τα σωστά χημικά, εξαλείφουν οσμές σε αυτοκίνητα, γυμναστήρια, αποδυτήρια, εστιατόρια, χώρους απορριμάτων και πολλούς άλλους.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Προηγούμενο άρθρο Victory Innovations Ηλεκτροστατικός Ψεκαστήρας Χειρός
Επόμενο άρθρο Πως λύνεται το πρόβλημα της οξείδωσης του μπρούτζου ?